لیست اختراعات رضا صادقي
هدف از اين پژوهش توليد انواع نبات طعمدار با استفاده از طعم دهنده (د-ليمونن) ريزپوشاني شده با پوشش مقاوم نظير صمغ عربي و مالتودكسترين بود چراكه در حال حاضر تنها روش طعم دار كردن نبات با استفاده از روكش كردن يا همان روش غوطه وري انجام مي شود كه علاوه بر ماندگاري بسيار پايين آن ها، سبب ايجاد كدورت بسيار زيادي و ظاهري ناخوشايند در زمان مصرف مي شود. لذا در اين اختراع با استفاده از تكنيك ريزپوشاني به توليد ريزكپسول هاي مولد عطر وطعم پرداخته مي شود؛ جهت بكارگيري ريزكپسول طعمي به بهينه يابي شرايط توليد نبات طعمدار پرداخته شد
در اين اختراع ساختار سيستم كنترل و اتوماسيون سيستم تحريك استاتيك معرفي ميگردد. اين ساختار بر مبناي تقسيم وظايف كنترلي به صورت سلسله مراتبي در چند سطح كنترلي و همچنين تعريف شكل جديدي از ارتباط با كاربر كه به طور موقت و در زمان راهاندازي و تست مورد استفاده قرار ميگيرد، طراحي شده است. استفاده از چند سطح كنترلي و تقسيم وظايف بين آنها امكان استفاده از سختافزار مناسب و مستقل براي هر بخش را فراهم ميآورد. بنابراين در مرحله پيادهسازي تجهيزات مناسب در هر بخش با توجه به ملاحظات فني و اقتصادي پروژه تعيين شدهاند. در سيستم¬هاي تحريك مشابه براي پيكربندي، تنظيم پارامترها و انجام تستهاي راهاندازي ضروري است از تجهيزات مختلف و خاص براي طي فرايندهاي پيچيدهاي استفاده شود. اين موضوع هزينهها و زمان دوره تست و راهاندازي را افزايش ميدهد. بنابراين در ساختار پيشنهادي با توجه به اين موضوع و در راستاي سهولت بيشتر در هنگام تست و راهاندازي سيستم، نقطه ارتباطي جديدي براي كاربر در نظر گرفته شده است. در آخر بلوك دياگرام نرمافزار كنترل سيستم تحريك مبتني بر ساختار اتوماسيون پيشنهادي، ارائه شده است.
امروزه بيش از ۴٠ ميليون نفر در سراسر جهان آلوده به HIV مي باشند كه بيشتر آنها در سن باروري مي باشند اما به علت آلودگي از داشتن فرزند محروم بوده اند و بسياري از اين مردان بعلت متلاشي شدن بنيان خانواده دچار آسيبهاي رواني و سرخوردگيهاي عاطفي و اجتماعي شديدي مي گردند كه برخي اقدام به آلوده نمودن عمدي ساير افراد جامعه مي نمايند. پيشرفت هاي اخير در طب عفوني و علم داروسازي افزايش طول عمر و ارتقا كيفيت زندگي اينگونه افراد را سبب و آرزوي بچه دار شدن را دراين زوج ها تقويت نموده است. ارائه راهكارها و ابزارهاي مناسب كه امكان تولد فرزند سالم از زوجين سيروديكوردنت بدون آلودگي مادران به ارتقاء سلامت رواني و عاطفي جامعه منجر خواهد گشت و كاهش مبتلايان نسلهاي بعد را ثمر مي دهد. در همين راستا با طراحي ابزاري با نام فارسي : لوله تو در تو جهت ويروس زدايي مايع مني و با نام انگليسي (( For Semen Viral Decontamination (NTSVD Nested Tube ) ) ميتوان با افزايش بازده كمي و كيفي روشهاي كمك باروري در زوجين سيروديسكوردنت سلامت رواني - جسمي و امنيت اجتماعي جامعه را تضمين نمود.
طراحي وساخت مدار هوشمند سي دي رام
شير تنظيم كننده فشار خروجي با استفاده از روش پيستون شناور با نام خلاصه BPR براي اولين بار در ايران طراحي و ساخته شده است .وظيفه اصلي اين شير تثبيت فشار مخزن در حالت ديناميك مي باشد بطوري كه با افزايش دبي ورودي به مخزن با توجه به فشار مبنا ي تنظيم شده روي اين دستگاه ,خروجي با دقت باز و بسته شده و در نهايت فشار سيستم را ثابت نگاه ميدارد. مكانيزم عملكرد در ساير مدلهاي متداول بدين صورت است كه با استفاده از فشار قابل تنظيم يك سيال واسط مثل آب يا هوا روي يك ديافراگم مسير خروجي مخزن بسته ميگردد تا زماني كه فشار داخل مخزن كمتر از فشار اعمال شده بروي ديافراگم باشد خروجي بستهميماند ولي به محض غلبه فشار مخزن بر فشار اعمال شده بر ديافراگم ديافراگم بالا رفته و مسير جريان خروجي را باز مينمايد.مشكل اصلي اين روش تغيير شكل ديافراگم با دماو عدم كارايي در دماي بالاست. اين مشكل در دستگاه حاضر با جايگزيني يك پيستون شناور بين دو سيال مرتفع شده بدين صورت كه با افزايش فشار داخلي پيستون به عقب رانده شده و سوزن حساس متصل به پيستون مسير خروجي را باز مينمايد مزيت اين دستگاه قابليت علاوه بر دقت بالا كاركرد آن در دماي بالا و به تبع آن استهلاك پايين آن ميباشد.
اصولا" در توليد فوم 65% پلي اويل و 33% ايزوسيانات و بقيه افزودنيهاي كاسموس، تي، دي، آي (داپكو) مورد استفاده قرار مي گيرد. تا 60 كيلو در هر متر مكعب اين روش صدق مي كند. اما براي توليد فومهاي با دانسيته از 60 كيلو تا 120 كيلو به بالا در هر متر مكعب متداول است كه با كار مكانيكي اين نوع فومها توليد مي شود. مثل پرس كردن ابر 30 كيلوئي كه يك متر آن را به 20 سانتيمتر مي رساند يا خرده هاي ابر را بوسيله چسب پرس مي كنند. با افزودنيهاي تركيبي كه با رنگ فلور مي باشد در اين پروسه توليدانجام گيرد و حتي رزين هاي اكريليك و كوپليمر، هموپليمر را هم با تركيب با مستقيم و غيرمستقيم انجام داده ايم. ابتدا با افزودن مواد مود نياز از جمله رنگهاي پايه فلور و يا ديگر رنگها مي توان مخلوط مورد نظر را با استفاده از ميكسر با پلي ايل به صورت امولسيون در آورد. سپس با استفاده از T.D.I. مي توان در قالبهاي مورد نياز فوم تمام رنگي ايجاد نمود.
1- يكي از روش هاي استعمال داروها در خانم ها استعمال واژني جهت بيماري هاي ناحيه واژن مي باشد كه دارو بصورت موضعي آزاد شده و اثر خود را بدون ايجاد عوارض جانبي سيستميك در محل مي گذارد. داروهاي واژينال به شكل قرص ، كرم و اوول وجود دارند و اخيرا بصورت قرص و فيلم مخاط چسب ارائه شده كه به مخاط واژن مي چسبد و داروي خود را بتدريج آزاد مي كند. براي بررسي آزاد سازي دارو در لوله آزمايش از دستگاه ديسولوشن استفاده مي شود. ولي براي بررسي نقش ترشحات واژن در آزاد سازي قرص يا فيلم چسبيده به واژن در محيط آزمايشگاه روش هاي مختلفي مطرح شده است كه بر اساس ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت مي باشد. دستگاه شبيه ساز ترشح واژن بر اساس ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت طراحي شده است كه از طريق يك مخزن بر روي نمونه قرص يا فيلم چسبيده به يك لوله شيشه اي قرار گرفته داخل حمام آبگرم 37 درجه جريان پيدا مي كند و در ظرف پائين دستگاه جمع آوري مي شود. بطوريكه محقق مي تواند در فواصل زماني معين از مايع جمع آوري شده، نمونه برداشته و مقدار داروي آزاد شده را تعيين مقدار نمايد. 2- آزمايش هاي مربوط به آزادسازي دارو ها در لوله آزمايش توسط دستگاه هاي مرسوم ديسولوشن در آزمايشگاه هاي داروسازي انجام مي شده است. ولي روش هايي بررسي آزادسازي در محيطي شبيه واژن محدوديت هاي زيادي براي داروساز به همراه داشته اند و محققين هر كدام به سليقه خود از روشي استفاده كرده اند كه به نظر دستگاه شبيه ساز ترشح واژن اين محدوديت ها را تا حد قابل ملاحظه اي برطرف مي نمايد.براي بررسي نقش ترشحات واژن در مقدار داروي آزاد شده از داروهاي مخاط چسب مورد استفاده در واژن بايد سيستمي طراحي مي شد كه ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت را ايجاد نمايد و اثر آن بر روي مقدار داروي آزاد شده از فيلم يا قرص چسبيده به مخاط واژن را دقيقا نشان دهد. براي شبيه سازي دستگاه شبيه ساز واژن ساخته شد.
جمعكنندهي توپ تنيس روي ميز: يكي از مشكلات بازيكنان ورزش تنيس روي ميز، جمعآوري تعداد زيادي توپ پراكندهشده روي زمين در زمان تمرين ميباشد. «جمع كنندهي توپ تنيس روي ميز» وسيلهاي است كه با كاربرد آسان، قادر است تعداد زيادي توپ را بدون نياز به خم و راست شدنهاي مكرر در مخزن خود جمعآوري نمايد. اين وسيله از يك «دسته» و «مخزن» ساختهشده و نحوهي عملكرد آن بدين صورت ميباشد كه كاربر پس از قراردادن بر روي توپ(ها) و اعمال كمي نيرو به سمت پايين از طريق دستهي آن، توپ(هاي) پينگپنگ از لابلاي كشهاي پاييني آن به راحتي وارد مخزن ميگردد. لازم به ذكر است كه اين وسيله به علت سطح مقطع نسبتا وسيع، با يك بار اعمال نيرو قادر به جمعآوري همزمان بيش از يك توپ ميباشد.
طراحي نمونه بردار بار بستر جهت استقرار در فلوم هاي دبي سنجي به منظور اندازه گيري بار بستر رودخانه اي
در حال حاضر در قريب به اتفاق تمامي مراكز درمان ناباروري، انجام بيوپسي از رويان در مراحل توليد آزمايشگاهي جنين به منظور تعيين جنسيت جنين و يا تشخيص برخي از اختلالات ژنتيكي امري ضروري بوده تا بدين وسيله رويان هاي با جنسيت مورد نظر (دختر يا پسر) و فاقد اختلالات ژنتيكي جهت انتقال انتخاب شوند. در اين ميان، سوزن هاي قديمي بيوپسي كه اساساً براي نمونه برداري از رويان هاي مراحل قبل از مرحله بلاستوسيست (مورولا) طراحي شده اند، هنگامي كه براي انجام بيوپسي از تروفكتودرم بلاستوسيست استفاده مي شوند، از كارايي مناسبي برخوردار نمي باشند كه مهمترين آنها عبارتند از: الف- عدم كارآيي مناسب در جدا سازي سلول هاي تروفكتودرمي كه به خوبي از زوناپلوسيدا بيرون نزده اند ب- عدم كارآيي مناسب در جدا نمودن سلول هاي ترفكتودرم، هنگامي كه پالس ليزر از قدرت پاييني برخوردار است و ج- مفقود شدن و عدم يكپارچگي سلول ها ترفكتودرم جدا شده از جنين به دليل چسبندگي به جداره داخلي مجراي سوزن هاي بيوپسي. در سوزن طراحي شده جديد بيوپسي براي نمونه برداري از رويان هاي مرحله بلاستوسيت اين مشكلات برطرف گرديده است، بدين ترتيب كه الف- سوزن جديد بدون منفذ داخلي و به صورت توپر طراحي شده است و لذا نياز به اعمال مكش سلول ها حين اعمال پالس هاي ليزر نبوده و احتمال چسبيدن آنها به جدار داخلي سوزن وجود ندارد، ب- شكل انحنا و قلاب مانند انتهاي سوزن جديد، اين قابليت را فراهم مي نمايد كه بتوان با دست ورزي ساده تر، سلول هاي تروفكتودرمي را كه به خوبي بيرون نزده اند را نيز بيوپسي نمود.
موارد یافت شده: 67